KATSOMASI RESEPTIT
Pekaanipiiraat shottilasissa
MU

Resepti: Maku 03/2017

Pekaanipiiraat shottilasissa

Resepti: Maku 03/2017

Pekaanipiiraat shottilasissa

Ihana pekaanipiirakka maistuu myös pikkupaloina shottilasissa. Lusikoitavissa jälkiruokashoteissa maistuvat rapsakat pähkinät, tuorejuusto ja keksimurut.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 kpl

Juustokerros

Pähkinäkerros

Koristelu

Tee näin 30 min

30 min
  • Murenna keksit kaulimella. Sekoita joukkoon voisula. Lusikoi keksimurua shottilasien pohjalle.

    Sekoita tuorejuustoon kondensoitu maito, suklaahiput ja viski. Lusikoi juustokerros laseihin.

    Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi.

    Sekoita kaikki pähkinäkerroksen ainekset ja paahda pannulla pari minuuttia niin, että seos karamellisoituu. Anna pähkinäseoksen jäähtyä ja annostele shottilaseihin.

    Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Koristele pikkuiset pekaanipiiraat kermapursotuksilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    438 kcal
  • hiilihydraattia
    44.7 g
  • rasvaa
    23.2 g
  • proteiinia
    11.5 g
  • kuitua
    5.8 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Yli­op­pi­las­juh­lat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta