Pehmeät piparileivokset

Resepti: Maku 06/2007

Pehmeät pi­pa­ri­lei­vok­set

Resepti: Maku 06/2007

Pehmeät pi­pa­ri­lei­vok­set

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sulata suklaa ja mausta se rommilla tai punssilla. Vaahdota sokeri, voi ja keltuaiset. Lisää joukkoon jäähtynyt suklaaseos vähän kerrallaan.

    Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto, jauhot ja piparimauste suklaaseokseen.

    Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

    Paista taikinalevyä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Sisus saa jäädä pehmeäksi.

    Notkista tuorejuusto ja rahka kulhossa ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Sekoita kuorrutuksen aineet tasaiseksi ja kuorruta jäähtynyt piparikakkulevy.

    Anna levyn jähmettyä jääkaapissa.

    Leikkaa pehmeä piparilevy pieniksi neliöiksi. Koristele piparileivokset ja tarjoile espresson kera.

    •Voit myös puolittaa annoksen ja paistaa leivospohjan pienemmässä vuoassa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.3
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    264 kcal
  • hiilihydraattia
    22.4 g
  • rasvaa
    16.7 g
  • proteiinia
    4.6 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

talvi


Laatinut:

Kuva:

Sami Repo

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    • 25.11.2011

      Vierailija

      Kuullostaa todella hyvältä. Mutta onkohan tuossa ohjeessa virhe vai tuleeko vehnäjauhoja taikinaan todella vain 6 rkl:sta?

    • 25.11.2011

      Uura Maku.fi

      Hei!
      Vehnäjauhoja tulee Pehmeiden piparileivosten taikinaan todellakin vain 6 rkl. Siinä yksi pehmeyden salaisuus.

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta