KATSOMASI RESEPTIT
Pehmeät omena-toscapullat

Resepti: Maku 05/2017

Pehmeät omena-toscapullat

Resepti: Maku 05/2017

Pehmeät omena-toscapullat

Pehmeät omenapullat kuorrutetaan rapealla kauratoscamurulla. Vastapaistettuina näitä ei pysty vastustamaan kukaan.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

30 kpl

Taikina

Täyte

Kauratosca

Voitelu

Tee näin 1 t 45 min

1 t 45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t 15 min
  • Sulata voi kattilassa. Lisää maito ja kuumenna kädenlämpöiseksi. Kaada voi-maitoseos kulhoon. Murenna sekaan hiiva ja lisää muna, sokeri, kardemumma ja suola.

    Alusta taikinaan jauhot vähän kerrallaan. Vaivaa, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoilta. Kohota peitettynä kaksinkertaiseksi, noin tunti.

    Pyörittele taikina ensin kahdeksi tangoksi ja sitten pienemmiksi pulliksi. Kohota leivinpaperilla uunipellillä puolisen tuntia.

    Nypi kulhossa kauratoscaseoksen ainekset murumaiseksi.

    Paina kohonneisiin pulliin syvennys jauhotetulla juomalasilla tai annosmitalla. Voitele pullat vatkatulla munalla. Täytä syvennykset omenakuutioilla.

    Ripottele toscaseos tasaisesti omenakuutioiden päälle. Paina täytettä käsin pulliin syvemmälle, jotta muruseos ei pullahda pullien päältä paistamisen aikana.

    Paista pullat 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja kypsiksi, 12–15 minuuttia.

    Tarjoa pullat mahdollisimman tuoreina tai pakasta heti jäähtymisen jälkeen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    408 kcal
  • hiilihydraattia
    60.9 g
  • rasvaa
    14.9 g
  • proteiinia
    6.9 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

omena, pullat, Pulla


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pulla

    Lisää suosikiksi

    Tulosta