KATSOMASI RESEPTIT
Pehmeä piparikakku

Resepti: Maku 07/2016

Pehmeä piparikakku

Resepti: Maku 07/2016

Pehmeä piparikakku

Jos rakastat piparkakkujen makua, tämä ihanan pehmeä piparkakkukakku on juuri sinulle! Helposti valmistuva piparikakku on täydellinen joulukauden avaus. 

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 kpl

Voiteluun

Koristeluun

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Valmista pehmeä piparkakkukakku näin:

    Voitele ja korppujauhota leipävuoka (10–12 cm x 30 cm).

    Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Sekoita joukkoon muna, keltuainen ja siirappi.

    Rouhi valkosuklaa ja pähkinät. Irrota granaattiomenan siemenet.

    Sekoita kulhossa kuivat aineet. Lisää granaattiomenan siemenet, valkosuklaa ja pähkinät.  

    Lisää jauhoseos taikinaan kahdessa tai kolmessa erässä. Sekoita tasaiseksi.

    Levitä taikina vuokaan. Paista 180-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Kakku saa jäädä keskeltä hiukan tahmeaksi, sillä jäähtyessään se tiivistyy. Anna jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista.

    Koristele piparikakku pähkinöillä ja granaattiomenan siemenillä.

    * Rasvainen ja maukas piparikakku säilyy muutaman päivän huoneenlämmössä leivinpaperilla peitettynä.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    422 kcal
  • hiilihydraattia
    46.2 g
  • rasvaa
    22.7 g
  • proteiinia
    8.2 g
  • kuitua
    3.4 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta