KATSOMASI RESEPTIT
Pehmeä piimäjuusto
GL

Resepti: Maku 06/2008

Pehmeä piimäjuusto

Resepti: Maku 06/2008

Pehmeä piimäjuusto

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Tee näin 8 t 20 min

8 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
8 t
  • Kuumenna maito lähes kiehuvaksi (80–90 asteiseksi).

    Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää huoneenlämpöinen piimä joukkoon.

    Nosta kattila pois kuumalta liedeltä ja lisää piimäseos maitoon. Anna seoksen juustoutua.

    Kerää juustomassa kulhoon, sekoita siihen suola. Nostele massa harsokankaalla vuorattuun juustomuottiin. Anna piimäjuuston valua painon alla viileässä seuraavaan päivään.

    •Piimä kannattaa nostaa huoneenlämpöön jo 5–6 tuntia ennen juuston valmistusta.

    •Juustomuottina voit käyttää myös harsokankaalla vuorattua siivilää.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    44 kcal
  • hiilihydraattia
    4 g
  • rasvaa
    1.5 g
  • proteiinia
    3.3 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

80% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin3
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta2
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni3
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta