Pehmeä parsakeitto
MU
GL

Resepti: Maku 02/2010

Pehmeä parsakeitto

Resepti: Maku 02/2010

Pehmeä parsakeitto

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

4 annosta

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Huuhtele parsat. Kuori parsojen pintakerros tarvittaessa pois. Leikkaa tai napsauta puumainen kantaosa pois. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita rasvassa kattilan pohjalla muutaman minuutin ajan. Lisää kattilaan vesi ja kanafondi. Kiehauta ja lisää parsat. Keitä 5–10 minuuttia. Säästä muutama parsannuppu koristelua varten. Kaada kanalientä kattilasta talteen. Soseuta esim. sauvasekoittimella. Ohenna keitto sopivan paksuiseksi kanaliemellä ja ranskankermalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna ja tarjoa parsakeitto. ●Lorauta pehmeään parsakeittoon halutessasi tilkka valkoviiniä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    182 kcal
  • hiilihydraattia
    7.3 g
  • rasvaa
    12.9 g
  • proteiinia
    8.4 g
  • kuitua
    9 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

munaton, gluteeniton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta