KATSOMASI RESEPTIT
Pehmeä guacamole

Resepti: Fanni & Kaneli

Pehmeä guacamole

Resepti: Fanni & Kaneli

Pehmeä guacamole

Silkkisen pehmeän ja kuohkean guacamolen salaisuus piilee kypsissä avokadoissa ja parissa lusikallisessa majoneesia. Nosta kulhollinen guacamolea ja nachoja pöytään - dippaile!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Leikkaa avokadot puoliksi ja poista kivet. Lusikoi avokadon liha lusikalla korkeaan astiaan.

    Lisää joukkoon majoneesi, limemehu ja hienonnettu korianteri. Soseuta.

    Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele korianterin lehdillä ja ohuiksi siivuiksi leikatuilla kevätsipulin varsilla.

VINKKI

Tarjoile guacamole heti - se tummuu helposti!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    226 kcal
  • hiilihydraattia
    0.8 g
  • rasvaa
    24 g
  • proteiinia
    2.5 g
  • kuitua
    6.2 g
  • suolaa
    75.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat
    • Onnistuiskohan tällä laitteella maapähkinävoin valmistus? Tai vähintään raakakakkuihin tarvittavat pähkinätaatelisoosit? Ei nuo omat blenderit ja opiskelijan ensikotiin hankittu sauvasekoitin oikeen moisiin taivu. On sitten korvattu kakut perinteisemmillä versioilla ja turvonneella vatsalla. Mahtavan oloinen ja etenkin värinen laite kaikinpuolin!

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta