KATSOMASI RESEPTIT
Pätkis-kuppikakut

Resepti: Maku 06/2013

Pätkis-kuppikakut

Resepti: Maku 06/2013

Pätkis-kuppikakut

Iki-ihanien pätkis-kuppikakkujen taikina valmistuu sekoittamalla. Runsas kuorrutus viimeistelee pätkis-kuppikakut sopiviksi mihin tahansa kemuihin!

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Leivo pätkis-kuppikakut näin:

    Sulata rasva ja anna jäähtyä.

    Sekoita kuivat aineet ja paloitellut pätkikset keskenään.

    Vatkaa rasvan joukkoon vispilällä jogurtti ja munat. Sekoita joukkoon kuivat aineet. (Taikinaa ei tarvitse vatkata koneella.)

    Jaa taikina muffinipellille voideltuihin tai paperisiin vuokiin. Voit myös kiinnittää leivinpaperipalat voideltuihin muffinipellin koloihin.

    Paista pätkis-kuppikakkuja 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Jäähdytä. Valmista kuorrutus. Vatkaa tomusokeri ja pehmeä voi sähkövatkaimella tasaiseksi. Vatkaa joukkoon tuorejuusto. Lisää tippa elintarvikeväriä. Vatkaa, kunnes seos on kuohkeaa. Varo kuitenkin vatkaamasta liikaa, ettei kuorrutuksen rakenne kärsi.

    Pursota kuorrutus pätkis-kuppikakuille. Viimeistele pätkispaloilla ja koristerakeilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    365 kcal
  • hiilihydraattia
    48.3 g
  • rasvaa
    16.7 g
  • proteiinia
    4.8 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (18)

85% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin51
  • Helppo36
  • Hurmasin vieraat32
  • Opin uutta20
  • Ei maistunut9
  • Kaikki meni31
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Suklaa

Lisää suosikiksi

Tulosta