KATSOMASI RESEPTIT
Pastasalaatti parsalla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
MA
MU

Resepti: Maku 02/2004

Pastasalaatti parsalla ja au­rin­ko­kui­va­tuil­la tomaateilla

Resepti: Maku 02/2004

Pastasalaatti parsalla ja au­rin­ko­kui­va­tuil­la tomaateilla

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Koristeluun

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi. Keitä nuppuja suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia. Nosta parsakaalit reikäkauhan tai pienen siivilän avulla sivuun jäähtymään.

    Keitä parsakaalin keitinvedessä pasta kypsäksi paketin ohjeen mukaan. Valuta vesi pois ja lisää pastan joukkoon öljy tai aurinkokuivattujen tomaattien purkista saatua öljyä.

    Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja sekoita ne pastan joukkoon parsakaalin kanssa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.

    Koristele salaatti paahdetuilla pinjansiemenillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    212 kcal
  • hiilihydraattia
    31.1 g
  • rasvaa
    6.5 g
  • proteiinia
    6.9 g
  • kuitua
    3.1 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta