KATSOMASI RESEPTIT
Pasta carbonara ilman kermaa

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pasta carbonara ilman kermaa

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pasta carbonara ilman kermaa

Nopea ja täyttävä herkullinen kesäruoka, jonka valmistaminen onnistuu myös perheen nuorisolta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

3 annosta

Muut ainesosat

  • Keitinvettä 1,5 litraa, suolaa sekä oliiviöljyä

Tee näin 20 min

20 min
  • Keitä spagetti ohjeen mukaan puolessatoista litrassa vettä, lisää keitinveden joukkoon ripaus suolaa, valuta valmis pasta. Silppua sipuli ja pekoni. Paista pannulla oliiviöljyssä sopivat rapeiksi. Sekoita keskenään munat ja juustoraaste. Lisää valutettu pasta pannulle sipulien ja pekonien kanssa, kaada joukkoon munaseos, sammuta levy ja sekoita sekaisin, lisää mausteet ja yrtit. Ripauta tarvittaessa joukkoon hiukan suolaa. Jos haluat kermaisen pastan, lisää 2 dl kermaa munaseokseen ennen spagettiin lisäämistä. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    307 kcal
  • hiilihydraattia
    35.5 g
  • rasvaa
    13.8 g
  • proteiinia
    9.8 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta