KATSOMASI RESEPTIT
Parsapizza
MU

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Parsapizza

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Parsapizza

Parsa on ihanaa myös pizzassa! Tässä primavera-pizzassa ihastuttavat vihreät täytteet ja ilmakuivattu kinkkku.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 kpl

Pohja

Täyte

Päälle

Muut ainesosat

  • sormisuolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valmista parsapizza näin:

    Sekoita 1 dl jauhoja ja kuivahiiva keskenään. Sekoita joukkoon  42-asteinen vesi.

    Yhdistä toisessa kulhossa loput jauhot ja suola. Nypi joukkoon voi. Lisää hiivaliemi ja alusta taikinaksi. Pyöritä taikina palloksi kulhoon ja nosta peitettynä jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi tai yön ajaksi.

    Kauli taikinasta kaksi isoa, pitkulaista pohjaa (n. 15 cm x 35 cm).

    Huuhdo ja kuivaa parsat. Sivele parsoille oliiviöljyä. Levitä loput öljystä pizzapohjille.

    Jaa parmesaani, kinkkuviipaleet, parsat ja rosmariinit pizzojen päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

    Kiehauta sillä välin sokeriherneet vähässä, suolalla maustetussa vedessä. Valuta ne.

    Nostele kuumien pizzojen päälle sokeriherneitä ja pinaatinlehtiä. Mausta sormisuolalla, pippurilla ja öljyllä.

    Tarjoa parsapizza heti. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    139 kcal
  • hiilihydraattia
    17 g
  • rasvaa
    5.2 g
  • proteiinia
    5.8 g
  • kuitua
    2.4 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

50% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Hurmasin vieraat1
  • Ei maistunut0
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Parsa

Lisää suosikiksi

Tulosta