Parsapiirakka

Resepti: Maku 02/2009

Parsapiirakka

Resepti: Maku 02/2009

Parsapiirakka

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sulata voitaikina pakkauksen ohjeiden mukaan.

    Kuumenna suuressa kattilassa runsaasti vettä ja mausta se suolalla. Keitä parsoja noin 5 minuuttia.

    Valuta parsat, leikkaa kannasta noin 1 cm pala pois. Leikkaa parsat puoliksi.

    Notkista tuorejuusto ranskankermalla.

    Kauli taikina noin 35 x 20 cm:n kokoiseksi levyksi. Leikkaa levy kahteen osaan, jolloin saat kaksi noin 17x 20 cm:n kokoista palaa.

    Nosta taikinapalat leivinpaperoidulle uunipellille. Leikkaa veitsellä viillot noin 2 cm päähän reunoista, älä paina veistä pohjaan asti.

    Voitele taikinalevyt kevyesti munalla.

    Levitä tuorejuustoseos taikinapalojen päälle viiltämiesi reunojen sisäpuolelle. Asettele parsat tuorejuuston päälle. Rouhaise pintaan mustapippuria.

    Paista piirakoita 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.

    Koristele parsapiirakka yrttien lehdillä. Tarjoile hieman lämpimänä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    350 kcal
  • hiilihydraattia
    18.6 g
  • rasvaa
    28.3 g
  • proteiinia
    5.4 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta