KATSOMASI RESEPTIT
Parsaliemi
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2016

Parsaliemi

Resepti: Maku 03/2016

Parsaliemi

Keitä parsojen kuoret maukkaaksi kasvisliemeksi, joka sopii risottoon ja keittoon.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Valmista parsaliemi näin:

    Huuhtele parsat huolellisesti. Kuori ne ohuelti ja leikkaa kuivat kannat irti.

    Siirrä kuorisuikaleet ja kannat kattilaan, kaada päälle vesi ja mausta suolalla ja pippurilla.

    Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin tunti. Siivilöi ja jäähdytä liemi.

    Hyödynnä parsaliemi risotoissa ja keitoissa tai pakasta myöhempää käyttöä varten.

VINKKI

* Voit maustaa liemen tuore- tai kuivayrteillä, kuten timjamilla, basilikalla tai salvialla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    9 kcal
  • hiilihydraattia
    0.7 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    1 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Parsa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta