KATSOMASI RESEPTIT
Parsaleipä uppomunalla

Resepti: Perinneruokaa prkl

Parsaleipä uppomunalla

Resepti: Perinneruokaa prkl

Parsaleipä uppomunalla

Herkullista parsaa rapeaksi paahdetulla leivällä. Sisältä löysä uppomuna viimeistelee leivän ja toimii samalla kastikkeena. Raasta päälle vielä parmesanjuustoa ja herkullinen alkupalaleipä on valmis.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

uppomunat

Lisäksi

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Mittaa vesi, etikka sekä suola kattilaan ja laita levy päälle.

    Viipaloi sillä välin leipä ja paista sitä pannulla oliiviöljyssä miedolla lämmöllä. Hiero lopuksi leipien pintaan halutessasi valkosipulia. Nosta leivät sivuun odottamaan.

    Kuori parsat ja leikkaa kuiva tyvi pois. Paista kevyesti öljyssä kuumalla pannulla. Nosta parsat leipien päälle. 

    Valmista uppomunat. Riko kananmuna kuppiin. Pyöräytä vettä kauhalla niin, että siihen syntyy pyörre. Kaada kananmuna pyörteen keskelle läheltä pintaa. Keitä noin 3-5 minuuttia. Nosta pois reikäkauhalla ja valuta hyvin.

    Nosta uppomuna parsojen päälle ja lisää parmesanraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. 

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    136 kcal
  • hiilihydraattia
    25.4 g
  • rasvaa
    0.6 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    3.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta