KATSOMASI RESEPTIT
Parsakeitto ja katkaraputoast
MU

Resepti: Marja Samuli

Parsakeitto ja katkaraputoast

Resepti: Marja Samuli

Parsakeitto ja katkaraputoast

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valmista ensin keitto. Kuori ja paloittele kaikki vihannekset.
    Kuumenna öljy ja voi kattilassa, lisää pilkotut vihannekset ja kuullota niitä hetken ajan.
    Lisää kanaliemi ja valkoviini ja keitä, kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä.
    Soseuta keitto tehosekoittimessa ja siivilöi takaisin kattilaan, lisää kerma ja maito.
    Kuumenna keitto ja mausta suolalla, pippurilla, hunajalla ja sitruunanmehulla.
    Pidä lämpimänä.
    Leikkaa paahtoleipä pieniksi neliöiksi ja paista ne voissa kullanruskeiksi.
    Leikkaa tomaatti lohkoiksi, sekoita sipulit, tomaatti ja katkaravut ja mausta suolalla, sitruunanmehulla ja pippurilla.
    Kokoa salaatti leipien päälle ja laita keittolautasen keskelle. Annostele keitto leivän ympärille.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    89 kcal
  • hiilihydraattia
    5.2 g
  • rasvaa
    5.4 g
  • proteiinia
    2.1 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton, Parsa


Laatinut:

Kuva:

Timo Pyykkö

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Hurmasin vieraat2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 17.08.2017

    Vierailija

    Maistuva keitto, tosin nestettä aivan liikaa jos keitosta ei halua ihan lirua, eli jätin nestettä reilusti pois, sekä lisäsin pippuria aika reilusti. Keittoa annostellessa kannattaa valita erittän laakeat lautaset, jotta toasti ei peity keiton alle.

    • Hurmasin vieraat

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Parsa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta