KATSOMASI RESEPTIT
Parsakaali-flatbread
GL

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Parsakaali-flatbread

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Parsakaali-flatbread

Gluteeniton kasvispohjainen flatbread, litteä leipä, on uusi hittileivonnainen. Parsakaalista ja mantelista leivottu hauskan vihreä leipänen on mainio eväs! 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista parsakaali-flatbread näin:

    Huuhtele ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Nosta palat monitoimikoneen kulhoon. Hienonna kaali muruiksi leikkuuterällä.

    Kumoa murut kulhoon ja lisää mantelijauhe. Sekoita huolellisesti. Sekoita joukkoon muut aineet.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille parin sentin paksuiseksi levyksi nuolijan avulla. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Jäähdytä.

    Kumoa jäähtynyt leipä puhtaalle leivinpaperille ja poista paistopaperi. Leikkaa leipä paloiksi ja tarjoa hummuksen, itujen ja tomaattiviipaleiden kanssa. Leipä maistuu myös perinteisesti voin, juuston ja leikkeleiden kanssa.

    Leipä säilyy jääkaapissa tiiviissä rasiassa muutamia päiviä. 

VINKKI

Testaappas parsakaalin tilalla myös kukkakaalia, porkkanaa tai punajuurta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    138 kcal
  • hiilihydraattia
    2 g
  • rasvaa
    10.3 g
  • proteiinia
    9.2 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta