KATSOMASI RESEPTIT
Parsa-ricottafrittata
GL

Resepti: Maku 02/2017

Parsa-ricot­tafrit­ta­ta

Resepti: Maku 02/2017

Parsa-ricot­tafrit­ta­ta

Frittata eli paistinpannulla kypsennettävä uunimunakas täytetään vihreillä kasviksilla ja kevyellä ricottajuustolla. Käytä uunimunakkaaseen eiliseltä aterialta jääneet perunat. Voit vaihdella täytteitä makusi mukaan.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
5 min
  • Kuori ja silppua sipulit. Huuhtele ja kuivaa parsat. Leikkaa pois parsojen tyvet. Leikkaa varret noin kolmen sentin paloiksi. Huuhdo pinaatti. Kuutioi (kuoritut) kypsät perunat.

    Kuumenna uuninkestävällä paistinpannulla (Ø 24 cm) reilu loraus öljyä. Kuullota sipulit pannulla. Lisää parsat ja huuhdottu pinaatti. Paista pari minuuttia. Lisää perunat ja kääntele hetki.

    Riko munat kulhoon, lisää mausteet ja vatkaa munien rakenne rikki. Kaada vatkatut munat täytteiden päälle pannuun. Paista frittataa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes se alkaa hyytyä reunoilta.

    Ripottele päälle parmesaaniraastetta ja ricottanokareita.

    Nosta pannu 225-asteiseen uuniin ja paista noin 5 minuuttia tai kunnes frittata on kypsä.

    Tarjoa tuoreen mintun kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    168 kcal
  • hiilihydraattia
    2.5 g
  • rasvaa
    14.4 g
  • proteiinia
    7.3 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Kananmuna

    Lisää suosikiksi

    Tulosta