KATSOMASI RESEPTIT
Parsa-parmesaanitäytteiset tuulihatut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Parsa-par­me­saa­ni­täyt­tei­set tuulihatut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Parsa-par­me­saa­ni­täyt­tei­set tuulihatut

Suolaisten tuulihattujen parsatäytteessä maistuvat myös parmesaani, pinjansiemenet ja tuoreet yrtit.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Keitä voita kattilassa noin 5 minuuttia, kunnes se ruskistuu. Lisää vesi ja kiehauta.

    Lisää kaikki jauhot kerralla ja sekoita voimakkaasti puuhaarukalla, jotta jauhot sekoittuvat tasaisesti.

    Jatka kuumennusta, kunnes seos irtoaa kattilan reunoilta palloksi.

    Anna taikinan jäähtyä haaleaksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti sähkövatkaimella vatkaten. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

    Pursota taikinasta halutun kokoisia palloja leivinpaperin päälle pellille. Voit myös annostella taikinan kahdella lusikalla pieniksi nokareiksi.

    Paista tuulihattuja 25–35 minuuttia tuulihattujen koosta riippuen. Älä avaa uuninluukkua paiston aikana, jotta leivonnaiset eivät laske.

    Jäähdytä ja halkaise tuulihatut.

    Keitä ja soseuta parsa. Lisää muut täytteen ainekset.

    Pursota tai lusikoi täyte väliin juuri ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    206 kcal
  • hiilihydraattia
    12 g
  • rasvaa
    15.3 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Parsa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta