KATSOMASI RESEPTIT
Parsa frittata

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Parsa frittata

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Parsa frittata

Erittäin maukas ja ihanan keväinen parsa frittata sopii brunssille suolaiseksi herkuksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

3 annosta

Tee näin 30 min

30 min
  • Silppua sipulit, viipaloi pekoni ja pilko parsatangot sentin paloiksi, jätä valkoist kannat pois. Paista pannulla runsaassa voissa sipulit ja pekonit hetken aikaa ja lisää parsat. Sekoita kulhossa munat, mausteet ja raejuusto sekä tuorejuusto sekaisin. Kaada seos pannulle parsaseoksen päälle. Anna hautua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Ripottele päälle juustoraaste ja siirrä pannu uuniin 180 asteeseen ja anna hautua valmiiksi vajaa kymmenen minuuttia kunnes pinta on kauniin vaalean ruskea, tarjoile hieman jäähtyneenä tuoreen ruohosipulisilpun kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    95 kcal
  • hiilihydraattia
    2 g
  • rasvaa
    6.9 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta