Parsa-fetasalaatti
MU
GL

Resepti: Maku 02/2011

Parsa-fetasalaatti

Resepti: Maku 02/2011

Parsa-fetasalaatti

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Mittaa kastikkeen kaikki aineet kannelliseen purkkiin. Sulje kansi ja ravista purkkia voimakkaasti, kunnes kastike on tasaista. Salaattikastike säilyy jääkaapissa vähintään viikon. Leikkaa parsojen tyvestä palat pois. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi, noin 4 minuuttia. Jäähdytä parsat kylmän veden alla, jotta kypsyminen pysähtyy. Asettele salaatti laakealle vadille. Ripottele joukkoon silputtu minttu. Järjestele päälle parsat ja murenna joukkoon fetajuusto. Lisää parsa-fetasalaatin joukkoon kastiketta vasta juuri ennen tarjoilua, jotta salaatti ei nuukahda. Voit tarjota kastikkeen myös erikseen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.8
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    271 kcal
  • hiilihydraattia
    10.6 g
  • rasvaa
    21.8 g
  • proteiinia
    7.9 g
  • kuitua
    3.5 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

0% Tekisi uudestaan
    • 14.03.2014

      Vierailija

      Terveellisemmän saisi jättämällä kastikkeesta suolan pois sekä valitsemalla kevyemmän fetajuuston.

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta