KATSOMASI RESEPTIT
Parmesan-Lohkoperunat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Parmesan-Lohkoperunat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Parmesan-Lohkoperunat

Parmesan tekee lohkoperunoista vastustamatonta herkkua!

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Pese rosamunda perunat hyvin ja leikkaa lohkoiksi. Hienonna tuoreet salvian lehdet. Sekoita perunalohkot, oliiviöljy, hienonnettu salvi, sormisuola ja mustapippuri hyvin keskenään.

    Levitä perunalohkot leivinpaperilla peitetylle pellille. Ripottele pinnalle raastettu parmesan. Paahda lohkoperunoita uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia tai kunnes perunalohkot ovat kypsia ja kullanruskeita.

    Tarjoile parmesan-lohkoperunat esimerkiksi valkosipulimajoneesin kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    884 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    100 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta