KATSOMASI RESEPTIT
Parmesaanilastut
GL
MU

Resepti: Maku 07/2016

Par­me­saa­ni­las­tut

Resepti: Maku 07/2016

Par­me­saa­ni­las­tut

Nämä kauniit pitsit ovat pelkkää juustoa ja juuri siksi niin hyviä. Ihanat parmesaanilastut valmistuvat uunissa viidessä minuutissa. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 min

10 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
5 min
  • Valmista parmesaanilastut näin:

    Raasta parmesaani karkeaksi. Nostele pikkukekoja juustoraastetta leivinpaperin päälle pellille.

    Ripottele rosmariinia ja jauha mustapippuria juuston päälle.

    Paista 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskeaa.

    Anna parmesaanipitsien jäähtyä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    347 kcal
  • hiilihydraattia
    0.8 g
  • rasvaa
    27.2 g
  • proteiinia
    24.7 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pikkujoulut

    Lisää suosikiksi

    Tulosta