Pariisin pellen tikkarileivät

Resepti: Maku 01/2012

Pa­rii­sin pel­len tik­ka­ri­lei­vät

Resepti: Maku 01/2012

Pa­rii­sin pel­len tik­ka­ri­lei­vät

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

30 min
  • Ota leipäviipaleista pyöreällä muotilla 12 pientä (Ø 5 cm) palaa.

    Sekoita murekeseoksen ainekset listan mukaisessa järjestyksessä. Anna tekeytyä 10 minuuttia.

    Jaa mureke leipäpaloille ja tasoita.

    Paina lisäkekasviksista pelleille silmät, nenät ja suut.

    Paista leivät pinnoitetulla paistinpannulla miedolla lämmöllä ensin murekepuoli, sitten leipäpuoli.

    Taiteile pellelle tukka persiljasta tai salaatista juuri ennen tarjoilua.

    Työnnä jätskitikku ”kaulaksi” ja tarjoile.

    *Paista loppu mureketaikina pyöryköiksi tai pihveiksi ja pakasta.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    126 kcal
  • hiilihydraattia
    11.5 g
  • rasvaa
    4.4 g
  • proteiinia
    9.6 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta