Pariisin pellen tikkarileivät

Resepti: Maku 01/2012

Pariisin pellen tikkarileivät

Resepti: Maku 01/2012

Pariisin pellen tikkarileivät

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 30 min

30 min
  • Ota leipäviipaleista pyöreällä muotilla 12 pientä (Ø 5 cm) palaa.

    Sekoita murekeseoksen ainekset listan mukaisessa järjestyksessä. Anna tekeytyä 10 minuuttia.

    Jaa mureke leipäpaloille ja tasoita.

    Paina lisäkekasviksista pelleille silmät, nenät ja suut.

    Paista leivät pinnoitetulla paistinpannulla miedolla lämmöllä ensin murekepuoli, sitten leipäpuoli.

    Taiteile pellelle tukka persiljasta tai salaatista juuri ennen tarjoilua.

    Työnnä jätskitikku ”kaulaksi” ja tarjoile.

    *Paista loppu mureketaikina pyöryköiksi tai pihveiksi ja pakasta.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    126 kcal
  • hiilihydraattia
    11.5 g
  • rasvaa
    4.4 g
  • proteiinia
    9.6 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta