KATSOMASI RESEPTIT
Paras munakokkeli

Resepti: Perinneruokaa prkl

Paras munakokkeli

Resepti: Perinneruokaa prkl

Paras munakokkeli

Herkullisen pehmeä munakokkeli maustetaan tilkalla hunajaa. Lopuksi siihen lisätään kananmunan keltuainen, joka takaa kermaisen lopputuloksen.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 min

10 min
  • Riko kananmunat kulhoon ja poimi yksi keltuainen talteen. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää kerma, hunaja ja suola.

    Sulata voi pannulla miedolla lämmöllä ja kaada munaseos paistumaan. Sekoita seosta jatkuvasti ja ota pannu pois levyltä tarvittaessa. Mitä hitaammin munakokkeli kypsyy sen parempi on lopputulos. Kun seos on tasaisen paksua, mutta vielä löysää ota pannu pois levyltä.

    Lisää joukkoon kananmunan keltuainen ja sekoita hyvin. Kaada kokkeli pois pannulta, jotta se ei kypsy enempää. Koristele ruohosipulilla ja nauti välittömästi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    595 kcal
  • hiilihydraattia
    14.2 g
  • rasvaa
    60.3 g
  • proteiinia
    1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    9.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta