KATSOMASI RESEPTIT
MA
MU

Resepti: Maku 07/2016

Papri­ka­tor­til­lat

Resepti: Maku 07/2016

Papri­ka­tor­til­lat

Jos kaipaat perustortillaan väriä ja makua, piilota taikinaan paprikajauhetta ja tomaattipyreetä. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Valmista paprikatortillat näin:

    Mittaa ainekset kulhoon tai yleiskoneeseen. Vaivaa 5 minuuttia, kunnes taikina on kimmoisaa.

    Muotoile taikina tangoksi ja jaa se 12 palaan. Pyörittele palat palloiksi ja litistä ne kämmenellä ohuemmiksi. Peitä palat kelmulla ja anna levätä 15 minuuttia.

    Kauli palat jauhojen avulla ohuemmiksi lätyiksi (Ø 15 cm). Pidä muut palat vielä kelmun alla.

    Paista tortillat heti yksitellen kuivalla ja kuumalla pannulla molemmin puolin tumman pilkullisiksi.

    Siirrä pakastepussiin ja peitä keittiöpyyhkeellä, jotta letut pehmenevät.

    Jos valmistat tortillat etukäteen, lämmitä ne joko mikrossa tai uunissa folioon käärittynä. 

VINKKI

Voit myös kuivattaa tortillat kaulimen päällä koveriksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    285 kcal
  • hiilihydraattia
    39.4 g
  • rasvaa
    10.3 g
  • proteiinia
    8.2 g
  • kuitua
    7.8 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Tortilla

    Lisää suosikiksi

    Tulosta