KATSOMASI RESEPTIT
Paprikainen nakkikeitto

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Paprikainen nakkikeitto

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Paprikainen nakkikeitto

Paprikainen nakkikeitto kruunaa arkisemmankin aterian ihanalla maullaan. Tarjoile paahdetun leivän kera.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Kuoritaan ja lohkotaan perunat, kuutioidaan lanttu, viipaloidaan porkkanat, silputaan persilija, murskataan valkosipulit. Laitetaan perunat kiehumaan veteen samoin muut juurekset. Kuutioidaan paprikat ja paistetaan hetki voissa pannulla, että saavat hiukan väriä, lisätään keittoon. Paistetaan nakit pannulla ja lisätään keittoon. Lisätään lihaliemikuutiot tai korvaava fondi sekä valkosipuli, paprikamauste. Annetaan kiehua hiljalleen kypsäksi. Lisätään lopuksi tuorejuusto ja persilija, annetaan juuston sulaa hyvin. 

VINKKI

Chilin ystävä lisää mukaan vielä omat chilisuosikit.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    51 kcal
  • hiilihydraattia
    10.2 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    1.4 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    10.5 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta