KATSOMASI RESEPTIT
Paprika-tomaattisalaatti
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Paprika-to­maat­ti­sa­laat­ti

Resepti: Maku 05/2016

Paprika-to­maat­ti­sa­laat­ti

Tomaatti ja paprika tulevat hyvin toimeen keskenään kaikenlaisissa ruoissa, myös tässä mehevässä salaatissa. Tämä salaatti sopii alkuruoaksi leivän kanssa ja lisäkkeeksi burritoille ja tacoille.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Aloita paprika-tomaattisalaatti paprikoiden paahtemisella. Puolita paprikat ja poista siemenet. Mausta paprikat sisältä kevyesti suolalla ja pippurilla. Nosta ne pellille kuoripuoli ylöspäin. Sivele öljyllä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä paprikat muovipussissa. Vedä kuoret pois.

    Leikkaa paprikat leveiksi suikaleiksi ja pyöräytä rullalle. Puolita tomaatit, kuori ja suikaloi sipuli. Sekoita kastike.

    Pane tomaatit, sipuli ja paprikat syvälle lautaselle. Kaada päälle kastike.

    Viimeistele paprika-tomaattisalaatti silputuilla yrteillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    64 kcal
  • hiilihydraattia
    4 g
  • rasvaa
    4.8 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Salaatti

    Lisää suosikiksi

    Tulosta