KATSOMASI RESEPTIT
Paprika-quesadillat
MU

Resepti: Maku 07/2016

Paprika-quesadillat

Resepti: Maku 07/2016

Paprika-quesadillat

Jäikö tortillalättyjä yli? Niistä valmistuvat ihanan rapeat, mutta sisältä juustoiset paprika-quesadillat seuraavan päivän iloksi.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Valmista paprika-quesadillat näin:

    Leikkaa paprikat ja kuorittu sipuli ohuiksi suikaleiksi.

    Paista kasviksia pannulla öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Raasta juusto.

    Nosta tortilla kuumalle paistinpannulle, ripottele päälle hieman juustoa, neljännes kasvistäytteestä ja päälle vielä hieman juustoa. Nosta toinen tortilla päälle.

    Paista 1–2 minuuttia ja käännä tortilla isolla lastalla.

    Paista toiselta puolelta myös pari minuuttia, kunnes juusto on sulanut tortillojen sisälle.

    Siirrä vadille tai leikkuulaudalle.

    Valmista loput 3 quesadillaa samalla tavalla.

    Leikkaa quesadillat neljään tai kuuteen osaan ja tarjoa lämpiminä.

VINKKI

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    214 kcal
  • hiilihydraattia
    22.5 g
  • rasvaa
    10.5 g
  • proteiinia
    7 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Tortilla

    Lisää suosikiksi

    Tulosta