KATSOMASI RESEPTIT
Pannulla paistettu parsa

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Pannulla paistettu parsa

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Pannulla paistettu parsa

Ihanan yksikertainen tapa valmistaa herkullista parsaa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Poista parsojen tyvestä puumainen osa taivuttamalla parsaa kaarelle molemmista päistä. Parsa katkeaa itsestään oikeasta kohdasta.

    Kuumenna pannulla rypsiöljy ja voi. Lisää parsat pannuun ja paista parsoja välillä käännellen 8-10 minuuttia parsojen paksuudesta riippuen.

    Nosta parsat tarjoiluvadille. Pirskota sitruunamehu parsojen pinnalle ja mausta suolalla sekä pippurilla. Tarjoile heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    460 kcal
  • hiilihydraattia
    0.8 g
  • rasvaa
    50.7 g
  • proteiinia
    0.6 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

parsa


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta