KATSOMASI RESEPTIT
Palsternakkakeitto

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Pals­ter­nak­ka­keit­to

Tee näin 30 min

30 min
  • Kuori ja kuutioi sipuli sekä palsternakat. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota sipulia hetki. Lisää palsternakkakuutiot ja paista muutaman minuutin ajan. Lisää kasvisliemi ja hienonnettu lipstikka. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kunnes palsternakka on kypsää noin 10-15 minuuttia. Kuutioi koskenlaskija ja lisää keittoon. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Soseuta keitto tasaiseksi ja mausta pippurilla sekä suolalla.

    Poista lehtikaalista lehtiruoti ja revi sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kuumenna pannulla öljy ja paista lehtikaalia muutaman minuutin ajan. Lisää pannulle siemenet ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile keiton kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    100 kcal
  • hiilihydraattia
    3.4 g
  • rasvaa
    7.8 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta