KATSOMASI RESEPTIT
Palak paneer tuorepinaatista
GL
MU

Resepti: Maku 05/2016

Palak paneer tuo­re­pi­naa­tis­ta

Resepti: Maku 05/2016

Palak paneer tuo­re­pi­naa­tis­ta

Lempeä intialainen pinaatista, juustosta ja currysta makua saava ruoka valmistuu nopeasti kotijuustosta ja tuorepinaatista. Testaa sinäkin!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista palak paneer tuorepinaatista näin:

    Huuhtele pinaatit ja poista paksuimmat lehtiruodit. Paloittele pinaatit.

    Kuutioi kotijuusto ja tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

    Kuullota sipuleita, inkivääriä ja currytahnaa pannulla öljyssä. Lisää pinaatit ja tomaatit. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

    Lisää lopuksi pannulle jogurtti ja kotijuustot pannulle. Anna kiehahtaa.

    Mausta suolalla ja viimeistele korianterilla. Tarjoa riisin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    84 kcal
  • hiilihydraattia
    3.1 g
  • rasvaa
    5.6 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta