KATSOMASI RESEPTIT
Pakastetut omenalohkot
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Pakastetut omenalohkot

Resepti: Maku 05/2016

Pakastetut omenalohkot

Mitä tehdä omenoista? Vastaus on helppo: pakasta ne! Pakastetut, kanelilla maustetut omenalohkot ovat mainio talvinen napostelupala, josta lapsetkin tykkäävät.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 annosta

Tee näin 30 min

30 min
  • Mittaa vesi kattilaan. Lisää sokeri ja kanelitanko. Kiehauta ja sekoittele, kunnes sokeri on liuennut. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Poista kanelitanko.

    Pese ja lohko omenat. Poista siemenkodat. Omenoita ei tarvitse kuoria.

    Lado omenalohkot puhtaisiin pakastusrasioihin tai puhdistettuihin maitotölkkeihin. Kaada päälle sokerivettä.

    Sulje ja nosta pakastimeen. Omenalohkot säilyvät pakastimessa useita kuukausia.

    * Voit maustaa sokeriveden myös vaniljatangolla, kardemummalla, tähtianiksella tai pomeranssinkuorella.

    * Ohjeella valmistuu noin 1 1/2 litraa omenalohkoja.

VINKKI

 Sulaneet lohkot tummuvat nopeasti, mutta makuun se ei vaikuta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    31 kcal
  • hiilihydraattia
    7.3 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.1 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    2.2 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Säilöntä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta