KATSOMASI RESEPTIT
Pakastettava yrttipesto
GL
MU

Resepti: Maku 05/2016

Pakastettava yrttipesto

Resepti: Maku 05/2016

Pakastettava yrttipesto

Tuorepesto on tuore pakastettunakin! Valmista pestoa kun yrttikausi on parhaimmillaan ja pidennä peston käyttöaikaa pakastamalla. Annospussista kumottu pesto maustaa arkipastan helposti ja nopeasti.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Valmista pakastettava pesto näin:

    Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä. Varo polttamasta.

    Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja anna koneen käydä, kunnes massa on tasaista.

    Jaa puhtaisiin pakastusrasioihin tai -pusseihin.

    Pesto säilyy jääkaapissa noin viikon ja pakastimessa noin kaksi kuukautta.

    * Tällä ohjeella valmistuu noin 4 dl pestoa.

VINKKI

Klassisen basilikan lisäksi kannattaa kokeilla tilli-, persilja- ja salviapestoa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    576 kcal
  • hiilihydraattia
    0.6 g
  • rasvaa
    61.8 g
  • proteiinia
    6.5 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Säilöntä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta