KATSOMASI RESEPTIT
Paistetut savusuola-siirappipähkinät
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2016

Paistetut savusuola-sii­rap­pi­päh­ki­nät

Resepti: Maku 01/2016

Paistetut savusuola-sii­rap­pi­päh­ki­nät

Pähkinöiden aromit nousevat paremmin esille, kun niitä paahtaa hetken kuumalla pannulla. Viimeistele pähkinät ihaniksi etikalla, siirapilla ja savusuolalla, etkä kaipaa enää kaupan pähkinäsekoituksia!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Mittaa pannulle pähkinät, siemenet, öljy ja timjami.

    Kuumenna sekoitellen ja paista keskilämmöllä 2–3 minuuttia, kunnes pinjansiemenet ovat hieman ruskistuneet. Lisää pannulle punaviinietikka ja siirappi. Kiehauta.

    Nosta pannu liedeltä ja lisää joukkoon suola. Kaada pähkinä-siemenseos kulhoon.

    Ripottele paistettuja pähkinöitä uunivoileipien, kasvissosekeiton, salaatin, risoton tai pastan päälle.

    Savusuola-siirappipähkinät maistuvat myös sellaisenaan välipalanaposteltavana.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    506 kcal
  • hiilihydraattia
    13.3 g
  • rasvaa
    41.7 g
  • proteiinia
    20.3 g
  • kuitua
    12.6 g
  • suolaa
    3.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat
    • 15.02.2017

      Heidi Holm

      Tämä resepti on määritetty vegaaniseksi mutta ei sitä todellisuudessa ole. Monet vegaanit eivät käytä hunajaa, koska se voidaan määritellä eläinperäiseksi.

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta