KATSOMASI RESEPTIT
Paistetut kuhafileet
MU
GL

Resepti: Maku 07/2005

Paistetut kuhafileet

Resepti: Maku 07/2005

Paistetut kuhafileet

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Valmista ensin kermaviilikastike sekä muut fileiden kanssa tarjottavat lisäkkeet. Sekoita kermaviiliin kaikki ainekset ja anna kastikkeen maustua jääkaapissa tarjoiluun asti.

    Ripottele kuhafileiden molemmille puolille suolaa ja mausta pippurilla. Kuumenna rasva pannulla ja paista kuhafileet kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

    Tarjoa paistetun kuhafileiden kanssa sitruunalohkoja, kermaviilikastiketta, salaattia, porkkanaraastetta ja vaikkapa peruna-purjomuusia.

VINKKI

Pippuri on tuoreen ja hyvän makuista, kun rouhit sen ruokaan myllystä. Hyvä vaihtoehto on murskata pippurit hienoksi rouheeksi morttelissa, ellei sinulla ole myllyä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    99 kcal
  • hiilihydraattia
    1.1 g
  • rasvaa
    4.8 g
  • proteiinia
    12.4 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

79% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin15
  • Helppo10
  • Hurmasin vieraat3
  • Opin uutta5
  • Ei maistunut4
  • Kaikki meni6
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta