Paistetut kuhafileet
MU
GL

Resepti: Maku 07/2005

Paistetut kuhafileet

Resepti: Maku 07/2005

Paistetut kuhafileet

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Kermaviilikastike

Lisäksi

Tee näin 15 min

15 min
  • Valmista ensin kermaviilikastike sekä muut fileiden kanssa tarjottavat lisäkkeet. Sekoita kermaviiliin kaikki ainekset ja anna kastikkeen maustua jääkaapissa tarjoiluun asti.

    Ripottele kuhafileiden molemmille puolille suolaa ja mausta pippurilla. Kuumenna rasva pannulla ja paista kuhafileet kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

    Tarjoa paistetun kuhafileiden kanssa sitruunalohkoja, kermaviilikastiketta, salaattia, porkkanaraastetta ja vaikkapa peruna-purjomuusia.

VINKKI

Pippuri on tuoreen ja hyvän makuista, kun rouhit sen ruokaan myllystä. Hyvä vaihtoehto on murskata pippurit hienoksi rouheeksi morttelissa, ellei sinulla ole myllyä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.9
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    270 kcal
  • hiilihydraattia
    2.9 g
  • rasvaa
    13.2 g
  • proteiinia
    33.9 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    1.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

67% Tekisi uudestaan
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat1
  • Kaikki meni1
  • 13.03.2012

    Vierailija Heikki Mattila

    Oikein hyvä resepti ja kun laittaa vielä kuhan päälle juustoa, laitoin osalle homejuustoa - ei liikaa - - Todella erinomaista. Samoin tuo kermaviilikastike. Thks!

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta