Paistettua brietä ja aprikoosia

Resepti: Apu 01/2008

Paistettua brietä ja aprikoosia

Resepti: Apu 01/2008

Paistettua brietä ja aprikoosia

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 15 min

15 min
  • Paloittele juusto kolmioannospaloiksi. Pilko aprikoosi pienen pieniksi paloiksi ja hienonna pähkinärouhe vielä hienommaksi veitsellä. Yhdistä seokset. Pyöräytä palat ensin jauhoissa, rikotussa kananmunassa ja sitten aprikoosipähkinäseoksessa. Paista juuri ennen tarjoilua molemmin puolin kuumassa runsaassa öljyssä paksupohjaisessa pannussa. Tarjoa lämpimän ruoan jälkeen väliruokana.

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    310 kcal
  • hiilihydraattia
    7.8 g
  • rasvaa
    23.5 g
  • proteiinia
    17.3 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta