KATSOMASI RESEPTIT
Paistettu tuorejuustopiirakka

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Paistettu tuo­re­juus­to­pii­rak­ka

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Paistettu tuo­re­juus­to­pii­rak­ka

Paistetun tuorejuustopiirakan pohja tehdään amerikkalaisista Oreo-kekseistä. Koristele piirakka suklaalehdillä ja mantelirouheella.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 palaa

Pohja

Täyte

Koristelu

Tee näin 5 t 20 min

5 t 20 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
4 t 50 min
  • Kuumenna uuni 175 asteeseen.

    Murskaa keksit monitoimikoneessa tai sulje ne pussiin ja murskaa keksit kaulimella. Sekoita voisula keksimuruihin.

    Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen ympyrä piirakkavuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Painele keksiseos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

    Paista pohjaa uunin keskitasolla 7 minuuttia. Nosta vuoka ritilälle jäähtymään. Laske uunin lämpötila 140 asteeseen.

    Sekoita kulhossa tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi. Lisää munat yksitellen ja sekoita vain sen verran, että seos on tasaista. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta.

    Paista piirakkaa uunin alatasolla 40 minuuttia.

    Anna piirakan jäähtyä huoneenlämmössä noin tunnin ajan ja nosta se sitten jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön ajaksi.

    Koristele tuorejuustopiirakka suklaalehdillä ja mantelirouheella.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    336 kcal
  • hiilihydraattia
    28.3 g
  • rasvaa
    21.7 g
  • proteiinia
    7.1 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tuorejuusto, Suklaa


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Suklaa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta