KATSOMASI RESEPTIT
Paistettu Camembert-juusto

Resepti: Fanni & Kaneli

Paistettu Camembert-juusto

Resepti: Fanni & Kaneli

Paistettu Camembert-juusto

Camembert-juusto sulaa uunissa ihanaksi juustodipiksi. Mausta juusto lorauksella oliiviöljyä ja rosmariinia. Nauti vaikkapa omenasiivujen ja leivän kanssa!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Ota juusto pois käärepaperista ja laita se uunin kestävään astiaan puisen kannen sisällä. Töki juuston pintaan pieniä viiltoja.

    Laita juuston päälle muutama rosmariininoksa. Lorauta päälle oliiviöljyä. Rouhaise päälle mustapippuria. Paista 200 asteessa 15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    280 kcal
  • hiilihydraattia
    0.9 g
  • rasvaa
    20.3 g
  • proteiinia
    23.7 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta