KATSOMASI RESEPTIT
Paistettu Camembert ja leipätikut pellillä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Paistettu Camembert ja leipätikut pellillä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Paistettu Camembert ja leipätikut pellillä

Dippaa pekoniin käärittyjä leipätikkuja sulaan valkohomejuustoon. Näyttävä ja vastustamaton tarjottava illanistujaisiin.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää 42 asteinen vesi. Sekoita ja alusta öljyllä. Anna taikinan kohota noin 30-60 min leivinliinan alla.

    Leivo taikinasta jauhojen avulla pötkö ja leikaa se noin 18-20 palaan ja tee niistä pötköjä. Aseta puisen valkohomejuuston laatikko keskelle uunipeltiä leivinpaperin päälle.

    Asettele taikinapötköt ulos päin laatikosta ja leikkaa sopivan mittaisiksi. Laita ylimääräiset taikinapalat keskelle, jotta taikinapötköt yhdistyvät.

    Pyörittele jokaisen pötkön ympärille pekonia. Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi juusto ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia.

    Koristele tuoreella timjamilla ja nauti heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    261 kcal
  • hiilihydraattia
    26.1 g
  • rasvaa
    12.3 g
  • proteiinia
    11.4 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta