KATSOMASI RESEPTIT
Paistettava puolukka-juustokakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Paistettava puolukka-juustokakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Paistettava puolukka-juustokakku

Syksyn ihanin juustokakku marmoroidaan puolukkasoseella. Tee puolukkajuustokakku mieluiten päivää ennen tarjoamista. 

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 3 t 15 min

3 t 15 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t 45 min
  • Sekoita kuutioitu voi, sokeri, vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe monitoimikoneessa murumaiseksi seokseksi. Lisää muna ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Voit valmistaa taikinan myös käsin.

    Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun neliön tai suorakaiteen muotoisen vuoan (20 cm x 25 cm) pohjalle. Esipaista pohjaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

    Sekoita kaikki täytteen ainekset puolukkasosetta lukuun ottamatta. Levitä täyte muropohjalle.

    Lisää täytteen päälle puolukkasosetippoja. Vedä soseen läpi rennosti haarukalla, jotta pintaan syntyy marmorikuvioita.

    Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia tai kunnes täyte asettuu ja saa kauniin värin. Anna juustokakun jäähtyä ja asettua ennen tarjoamista.

    Rakenteesta tulee jämäkämpi ja helpommin leikattava, jos nostat kakun peitettynä yön yli jääkaappiin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    299 kcal
  • hiilihydraattia
    36.8 g
  • rasvaa
    14.3 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta