KATSOMASI RESEPTIT
Pähkinäinen hapankermakakku

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pähkinäinen ha­pan­ker­ma­kak­ku

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pähkinäinen ha­pan­ker­ma­kak­ku

Syksyinen hapankermakakku kanelilla, ruskealla sokerilla sekä pistaasipähkinöillä maustettuna sopii hetkeen kuin hetkeen. Koristele luumuilla, karhunvatukoilla sekä pähkinärouheella ja nauti hyvän ystävän seurassa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

15 viipaletta

Täyte

Kuorrute

Muut ainesosat

  • Koristeeksi luumuja, karhunvatukoita sekä pähkinärouhetta.

Tee näin

  • Murskaa pähkinät ja sekoita täytteen ainekset, jätä odottamaan. Vatkaa keskenään voi ja sokeri, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää ne vuorotellen hapankerman kanssa taikinaan, älä sekoita liikaa. Voitele ja korppujauhota reilunkokoinen kakkuvuoka. Laita pohjalle hiukan täyteseosta, lisää kolmasosa kakkutaikinaa ja ripottele päälle täytettä, toista vielä kerran ja viimeiseksi kerros kakkutaikinaa. Paista kakku 180 asteessa kypsäksi vajaan tunnin verran, älä pidä uunissa yhtään ylimääräistä. Ota pois, kun tikkun ei jää yhtään taikinaa. Kun kakku on jäähtynyt valmista kuorrute. Vatkaa kermat eri astioissa ja yhdistä, lisää sokeria oman maun mukaan, kuorruta kakku ja koristele luumuilla ja karhunvatukoilla sekä päkinärouheella.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

viipale
100 g
  • energiaa
    440 kcal
  • hiilihydraattia
    60 g
  • rasvaa
    19.2 g
  • proteiinia
    6.5 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta