KATSOMASI RESEPTIT
Pähkinä-viikuna-uunibrie
GL
MU

Resepti: Maku 08/2016

Pähkinä-viikuna-uunibrie

Resepti: Maku 08/2016

Pähkinä-viikuna-uunibrie

Valmistele brie jääkaappiin ja nosta uuniin juuri ennen tarjoilua. Briejuuston ja rypäleiden maku vain paranee uunissa. Valuva juusto, paahtuneet pähkinät ja makeiksi tiivistyneet rypäleet – parempaa yhdistelmää saa hakea.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Nosta briejuusto uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille. Notkista viikunahillo kulhossa. Lohko viikunat. Sekoita viikunat ja pähkinät hilloon. Nostele seos juuston päälle.

    Pese ja kuivaa rypäleet. Sivele ne öljyllä ja siirrä juuston viereen.

    Paista brietä 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.

    Viimeistele uunibrie vaahterasiirapilla.

     

VINKKI

Tarjoa halutessasi uunibrien lisänä pipareita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    86 kcal
  • hiilihydraattia
    19.1 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    11.5 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulun jälkiruoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta