Kokeile ruokakassipalvelua nyt -20 € Raaka-aineet ja reseptit kotiovelle alk. 42 € Käytä etu
Pähkinä-juustopallot

Resepti: Maku 01/2009

Pähkinä-juustopallot

Resepti: Maku 01/2009

Pähkinä-juustopallot

Pähkinä-juustopallot ovat hauskoja, pieniä suolapaloja. Tarjoa ne juustolautasella keksien, juustojen, viikunahillon ja päärynälohkojen kanssa.   

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 kpl

Pinnalle

Maku.fi:n reseptit löydät myös Makuviikon ruokakassista. Tilaa raaka-aineet ja reseptit suoraan kotiovellesi. Kokeile palvelua nyt - saat 20 € edun! Kokkailet kahdelle 4:n päivän ajan alk. 42 € hintaan. Tutustu ja tilaa >>

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Mittaa kaikki juustopallojen aineet kapeaan kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi. Nosta kulho jääkaappiin ja anna massan jähmettyä tunnin ajan.

    Paahda sillä välin hasselpähkinärouhe pannulla. Lisää lopuksi soijakastike ja kääntele, kunnes neste on haihtunut.

    Ota juustomassasta teelusikalla nokareita ja muotoile nokareet palloiksi. Kieritä juustopallot jäähtyneessä pähkinärouheessa ja nosta rasiaan.

    Säilytä juustopallot jääkaapissa ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    401 kcal
  • hiilihydraattia
    1.8 g
  • rasvaa
    37.4 g
  • proteiinia
    14.8 g
  • kuitua
    3.7 g
  • suolaa
    1.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta