KATSOMASI RESEPTIT
Paella con chorizo
GL
MA
MU

Resepti: Maku 08/2016

Paella con chorizo

Resepti: Maku 08/2016

Paella con chorizo

Paella on näyttävä vierasruoka. Kaikilla paellaan käytettävillä aineksilla on oma tehtävänsä. Tähän paellaan tuo potkua mausteinen chorizomakkara.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
  • Näin valmistuu paella con chorizo:

    Ota äyriäiset hyvissä ajoin sulamaan jääkaappiin. Jos aikaa on vähän, sulata huoneenlämmössä.

    Kuori ja silppua sipulit. Huuhdo ja kuutioi paprika ja tomaatit. Silppua chili. Leikkaa broileri ja chorizo pieniksi paloiksi.

    Kuumenna kanaliemi kattilassa.

    Kuumenna öljy isolla pannulla. Lisää sipulit, valkosipuli, chorizo ja paprika. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää riisi, chilisilppu ja paprikajauhe. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää tomaattipyree ja silputut tomaatit. Kuumenna ja kaada seuraavaksi pannulle viini ja 1 l kanalientä.

    Anna hautua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lientä tarpeen mukaan.

    Paista paellan kypsyessä broileripalat toisella pannulla öljyssä. Lisää broileri paellaan yhdessä herneiden kanssa. Mausta sahramilla, suolalla ja pippurilla.

    Lisää ravut kuumaan paellaan.

    Höyrytä simpukat nopeasti kuumiksi valkoviini-kanaliemessä. Lisää ne paellan pinnalle. Peitä paella kannella tai foliolla ja anna makujen tekeytyä hetki.

    Silppua paellan pinnalle lehtipersiljaa ja tarjoa lisänä sitruunalohkoja.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    165 kcal
  • hiilihydraattia
    2.9 g
  • rasvaa
    16.9 g
  • proteiinia
    1 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Espanja

    Lisää suosikiksi

    Tulosta