KATSOMASI RESEPTIT
Paella
GL
MU

Resepti: Maku 03/2008

Paella

Resepti: Maku 03/2008

Paella

Ihanan värikäs ja sopivan mausteinen paella valmistuu helposti. Arkinen paella saa makua broilerista, pakastekatkaravuista ja simpukoista.

ARVIOI
3.8

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista paella näin:

    Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista broileripihvit kypsiksi. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Nosta pihvit pois kasarista.

    Leikkaa sipuli renkaiksi ja paprika reiluiksi paloiksi, hienonna valkosipulinkynnet.

    Kuullota sipuleita, paprikaa ja riisiä muutama minuutti.

    Lisää kasariin kuutioidut tomaatit, vesi, liemikuutio, kurkuma ja laakerinlehti. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen 15–20 minuuttia.

    Leikkaa broileripihvit reiluiksi paloiksi. Lisää ne paellaan yhdessä herneiden ja katkarapujen sekä valutettujen simpukoiden ja sitruunamehun kanssa.

    Anna kiehua viitisen minuuttia ja tarjoa paella sitruunaviipaleiden kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    83 kcal
  • hiilihydraattia
    10 g
  • rasvaa
    1.3 g
  • proteiinia
    7.4 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (8)

80% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin9
  • Helppo10
  • Hurmasin vieraat7
  • Opin uutta6
  • Ei maistunut7
  • Kaikki meni6
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (4)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Espanja

Lisää suosikiksi

Tulosta