Paella
MU
GL

Resepti: Maku 03/2008

Paella

Resepti: Maku 03/2008

Paella

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista broileripihvit kypsiksi. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Nosta pihvit pois kasarista.

    Leikkaa sipuli renkaiksi ja paprika reiluiksi paloiksi, hienonna valkosipulinkynnet.

    Kuullota sipuleita, paprikaa ja riisiä muutama minuutti. Lisää kasariin kuutioidut tomaatit, vesi, liemikuutio, kurkuma ja laakerinlehti. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen 15–20 minuuttia.

    Leikkaa broileripihvit reiluiksi paloiksi. Lisää ne paellaan yhdessä herneiden ja katkarapujen sekä valutettujen simpukoiden ja sitruunamehun kanssa. Anna kiehua viitisen minuuttia ja tarjoa paella sitruunaviipaleiden kera.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    342 kcal
  • hiilihydraattia
    41.3 g
  • rasvaa
    5.3 g
  • proteiinia
    30.7 g
  • kuitua
    3.2 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

päivällinen


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (2)

  • 23.03.2012

    kalakokki

    Hyvää, lapsetkin söivät ja kehuivat. Teen toistekin. Simppeli ja nopea resepti.

  • 27.02.2013

    tiititSgfkfugo

    muuten hyvää paitsi ens kerralla paistaisin katkaravut ensin öljyssä ja laittaisin ne vasta viimeisenä paellaan. Tästä tulee muuten ihan sika iso annos et kannattaa varautua :D

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta