KATSOMASI RESEPTIT
Pääsiäisen kuorrutetut browniet

Resepti: Lunni leipoo

Pääsiäisen kuorrutetut browniet

Resepti: Lunni leipoo

Pääsiäisen kuorrutetut browniet

Pääsiäisen teemaan sopivat browniet on kuorrutettu vihreällä pilkkuisella kuorrutteella. Pääsiäisbrownieiden kuorrutteen salaisuus on Oreo-muru!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Nosta munat ja voi ajoissa huoneenlämpöön.

    Voitele 20x20-senttinen vuoka, laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

    Vaahdota pehmeä voi sokerin kanssa kuohkeaksi, parin minuutin ajan. Lisää joukkoon munat yksi kerrallaan samalla vatkaten. Lisää vaniljatahna.

    Toisessa kulhossa yhdistä vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe, siivilöi vaahdon sekaan.

    Levitä taikina vuokaan, tasoita lastalla. Paista uunin keskitasolla n. 20-25 minuuttia tai kunnes keskelle työnnettyyn puutikkuun ei tartu taikinaa.

    Anna jäähtyä vuoassa, poista sitten ritilälle jäähtymään täysin.

    Valmista  voikreemi. Vatkaa huoneenlämpöinen voi pehmeäksi. Lisää vuorotellen tomusokeria ja maitoa, kunnes saat sopivan koostumuksen. Sekoita joukkoon vihreää geelimäistä elintarvikeväriä. Kääntele viimeisenä joukkoon Oreo-murut.

    Levitä leivoksen päälle, leikkaa paloiksi. Viimeistele suklaamunilla.

    Säilytä jääkaapissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    434 kcal
  • hiilihydraattia
    56 g
  • rasvaa
    21.6 g
  • proteiinia
    3.9 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta