KATSOMASI RESEPTIT
Päärynää, palsternakkaa ja kanaa valkoviinissä

Resepti: Fanni & Kaneli

Päärynää, palsternakkaa ja kanaa valkoviinissä

Resepti: Fanni & Kaneli

Päärynää, palsternakkaa ja kanaa valkoviinissä

Laita isoon pataan muutama kanankoipi, päärynöitä, palsternakkaa ja valkoviiniä. Hauduta pata meheväksi hiljalleen uunissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Kuumenna padassa oliiviöljy keskilämmöllä. Paista kanankoivet yksi kerrallaan molemmin puolin muutaman minuutin ajan kunnes ne saavat väriä. Nosta lautasella odottamaan.

    Leikkaa päärynän reilun kokoisiksi lohkoiksi. Kuori ja pilko palsternakka ja salottisipulit. Laita vihannekset pataan ja kuullota muutama minuutti. Lisää joukkoon timjaminlehdet ja kääntele hetki.

    Kaada pataan kanaliemi ja valkoviini. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pataan kanankoivet. Sekoita aineksia varovasti.

    Peitä pata kannella ja nosta se uuniin. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 2 tuntia kunnes pata on mehevän kypsää.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    71 kcal
  • hiilihydraattia
    4.3 g
  • rasvaa
    5.8 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta