KATSOMASI RESEPTIT
Paahtopaisti-piparjuuripallerot
MU

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Paahtopaisti-pi­par­juu­ri­pal­le­rot

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Paahtopaisti-pi­par­juu­ri­pal­le­rot

Viinirypäleet ja mustaherukkahillo tekevät söpöistä paahtopaistipalleroista täydellisiä juhlatarjottavia. Varo, näihin jää koukkuun!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
  • Aloita täytteen valmistuksella. Leikkaa paahtopaisti kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli. Huuhtele viinirypäleet ja leikkaa ne puoliksi, isot neljään osaan. Kuutioi suolakurkku.

    Yhdistä kaikki täytteen ainekset kulhossa ja lisää tuorejuusto ja ranskankerma. Mausta mustaherukkahillolla, pippurilla ja suolalla.

    Kuutioi saaristolaisleipä ja sekoita se täytteen joukkoon. Pyörittele massasta 10 palleroa.

    Hienonna persilja ja ruohosipuli syvälle lautaselle ja pyörittele valmiit voileipäkakkupallerot yrteissä. Nosta pallerot tarjolle muffinssivuokiin.

    Säilytä voileipäkakkupallerot jääkapissa tarjoiluun saakka ja sen jälkeen.

VINKKI

Voileipäkakkupallerot on helppo ottaa mukaan eväsretkelle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    21 kcal
  • hiilihydraattia
    3.6 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    5.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta