KATSOMASI RESEPTIT
Paahtopaisti ja kaprismajoneesi

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahtopaisti ja kapris­ma­jo­nee­si

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahtopaisti ja kapris­ma­jo­nee­si

Kaprismajoneesi sopii erinomaisesti paahtopaistin kera tarjottavaksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 3 t 30 min

3 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Ota paahtopaisti huoneenlämpöön noin kaksi tuntia ennen valmistusta. Kuivaan paahtopaisti hyvin talouspaperilla ennen paistamista. Kuumenna pannu todella kuumaksi ja lisää öljy. Ruskista paahtopaistin pinta kauttaaltaan. Hiero suola ja mustapippuri hyvin paahtopaistin pintaan.

    Nosta paisti uunivuoassa 125 asteiseen uuniin ja anna olla kunnes sisälämpötila on 54C. Kääri paahtopaisti tuplafolioon ja anna vetäytyä puolituntia. Leikkaa paisti ohuiksi siivuiksi ja asettele tarjoiluvadille.

    Raasta tuore piparjuuri ja ripottele paahtopaistin pinnalle. Lisää tarjoiluvadille kaprikset.

    Valmista kaprismajoneesi mittaamalla majoneesi, kaprikset ja sitruunamehu kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Nosta kaprismajoneesi jääkaappiin maustumaan vähintään 15 minuutiksi. Tarjoile paahtopaistin kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    723 kcal
  • hiilihydraattia
    1 g
  • rasvaa
    80.8 g
  • proteiinia
    1.1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta