KATSOMASI RESEPTIT
Paahdetut viinirypäleet

Resepti: Fanni & Kaneli

Paahdetut viinirypäleet

Resepti: Fanni & Kaneli

Paahdetut viinirypäleet

Makeat viinirypäleet saavat uunissa upean paahteisen maun. Tarjoile paahdetut rypäleet pehmeän juuston ja leivän kanssa vaikkapa aamupalalla tai lounassalaatin kanssa!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Pyörittele pestyt ja kuivatut viinirypäleet kevyesti oliiviöljyssä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

    Nosta rypäleet uuniastiaan. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    90 kcal
  • hiilihydraattia
    14.3 g
  • rasvaa
    3 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    2.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta